loading...
وبلاگ
حسینی بازدید : 26 شنبه 08 آذر 1399 نظرات (0)

 

 

در این مقاله میخواهیم با کرکره برقی و انواع آن آشنا شویم.

کرکره برقی چیست؟

کرکره برقی از محصولات بسیار پرمصرف و ایمنی می باشد که از آن ها به طور معمول در رول کردن یک پنجره، درب های ورودی ساختمان، درب مغازه ها، پارکینگ ها، فروشگاه ها و… استفاده می شود و بر اسا س جنس تیغه (ورقه های آلومنیومی) ، وزن تیغه ،رنگ، لیبل و یا برچسب زده شده روی تیغه ها (برای شناخت کیفیت تیغه) و موتوری که استفاده می شود، در دسته های متنوع و مختلفی قرار می گیرند.

اصلی ترین کاربرد کرکره های برقی در مواردی مثل :

  • نصب درب کرکره برقی مغازه ها، فروشگاه ها و مراکز تجاری
  • استفاده از کرکره برقی در پارکینگ منازل و محیط های مسکونی
  • نصب کرکره های پلی کربنات و شیشه ای مرغوب در ورودی بانک ها، صرافی ها
  • نصب و استفاده در ورودی ساختمان های اداری و آموزشی و... می باشد.
  • تقسیم بندی کرکره برقی ها
  • کرکره برقی ها را میتوان به دسته های مختلفی تقسیم کرد که شامل :
  • کرکره رول گیتر
  • کرکره برقی پلی کربنات شفاف
  • کرکره برقی پارکینگ
  • کرکره برقی آلومینیومی
  • کرکره برقی فولادی
  •  کرکره برقی گالوانیزه فوم دار
  • کرکره برقی صوتی
  •  

  • نکات مهم در خرید کرکره برقی
    • به خاطر داشته باشید که به هنگام خرید کرکره برقی باید به یک سری نکات مهم توجه کنید .
    • موتور به کار رفته در درب باید با وزن آن و همچنین میزان تردد ها و شرایط محیط کاملا سازگار باشد
    • در انتخاب هر یک از انواع درب های پلی کربنات، آلومینیومی و گالوانیزه به کیفیت تیغه ها توجه شود.
    • قابلیت های درب در شرایط قطع جریان برق بررسی گردد. بعضی از انواع موتورهای به کار رفته در این درب ها دارای UPS می باشند.

  • کرکره برقی
حسینی بازدید : 34 یکشنبه 18 آبان 1399 نظرات (0)

فوم بتن یک پوشش جدید برای مصارف مختلفی است که امروزه بیشترین کاربرد را در ساختمان ها بر عهده دارد که از عایق حرارتی مناسبی همراه است و همچنین از مقاومت و کیفیت بهتری نسبت به بتن معمولی برخوردار است.در حین مخلوط شدن با آب در دستگاه مخصوص با سرعت بالا، عامل کف ساز حباب های هوا را تولید می کند و می توان از مزایای فوم بتن در ساختمان خود استفاده کرد.

مزایای اقتصادی فوم بتن

وزن ساختمانی که از بتن فوم استفاده می کند در مقایسه با وزن ساختمانی که از بتن معمولی ساخته شده است می تواند حدود 35 درصد کاهش یابد که با استفاده از تجربه و دقت بیشتر در طراحی و استفاده بهینه از فوم بتن می توان وزن آن را تا 50٪ کاهش داد.

در نتیجه با کاهش وزن ساختمان، نصف بار کاهش می یابد که از این طریق با کاهش بار ساختمان، کاهش ساختار سازه، ابعاد پایه و کاهش آرماتور مورد استفاده برای فنداسیون را خواهیم داشت و در نتیجه زمان اجرای پروژه کوتاه تر خواهد شد.

وزن سبک بتن امکان پمپاژ این بتن را به راحتی در طبقات بالاتر امکان پذیر می کند و در نتیجه موجب صرفه جویی در هزینه ها می شود، در حین استفاده از ساختمان و بهره برداری به دلیل عایق بندی حرارتی مناسب از بتن، پس انداز قابل توجهی در هزینه های مصرف انرژی (خنک کننده و گرمایش ساختمان) حاصل می شود و کاهش قابل توجهی در مصرف منابع ملی خواهیم داشت.

 

مزایای فوم بتن

بررسی مزایا و معایب در انواع مختلف فوم بتن

ایمنی سازه: این شامل توانایی کف بتن در مقاومت در برابر آسیب و محافظت ساکنان در برابر آتش، باد، زلزله و سیل است در میان این ها، مقاومت ذاتی فوم بتن در برابر باد های شدید، از جمله طوفان و گردباد از اهمیت بیشتری برخوردار است.

آسایش: اگرچه تا حدودی غیر معمول است، راحتی با موارد مهمی از جمله عایق در مقابل انتقال حرارت از دیوارها و سقف در خانه و راحتی یا ویژگی های صدا در خانه همراه است اما ساخت فوم بتن باعث کاهش صدا در مقایسه با روش های معمول ساخت خانه می شود و همچنین در مقابل انتقال دما عایق بندی می شود.

 

بهره وری انرژی: بهره وری انرژی به معنای حفظ توانایی زندگی در یک محیط داخلی مناسب (به عنوان مثال تهویه هوا یا گرمایش) با هزینه انرژی ماهانه کمتر است که در ساخت فوم بتن به طور کلی باعث افزایش راندمان انرژی در مقایسه با روش های استاندارد ساخت خانه می شود.

 

دوام: این عامل با توانایی ساخت و ساز یا مواد در مقابل مقاومت در برابر فرسایش، پوسیدگی، خوردگی، آلودگی به آفات و سایر اشکال تخریب همراه است که با گذشت زمان ممکن است رخ دهد. در حالی که بتن به دلیل مقاومت در برابر تخریب شناخته شده است، فوم بتن به اندازه کافی قوی و با دوام برای ساخت استاندارد ساختمان ها به همراه است.

برخی از مزایای فوم بتن مربوط به کاهش هزینه های ماهانه خانه با کاهش قبوض برق و انرژی است و با توجه به هزینه ماهانه داشتن یک خانه معمولی که در بالا توضیح داده شد ساختن خانه با فوم بتن باعث کاهش چشمگیر هزینه در ماه (به دلیل پایین آمدن هزینه های ماهانه انرژی) در مقایسه با خانه معمولی می شود.

کف بتنی در برابر نفوذ آب ، یخ زدگی و فرسایش بسیار مقاوم است. فوم بتن دارای تخلخل زیادی است که باعث ایجاد شکاف مو در سطح می شود و اگر از این ماده با ضخامت کافی استفاده شود، مقاومت آن بسیار زیاد خواهد بود.

این فوم بسیار سبک وزن است و وزن سقف و ساختار ساختمان را کاهش می دهد و هزینه های مربوط به پایه ساختمان را کاهش می دهد بنابراین علاوه بر آن وزن سبک فوم بتن آسیب های ناشی از زلزله را کاهش می دهد.

کف بتنی نوعی عایق در برابر گرما و سرما است که در استفاده از این عایق باعث کاهش هزینه های مرتبط با مصرف انرژی در ساختمان می شود و استفاده از وسایل گرمایشی و سرمایشی را کاهش می دهد بنابراین به دلیل جذب صدا نوعی عایق صوتی است که از ورود صدای اظافی در ساختمان جلوگیری می کند. این کف از مقاومت در برابر حریق بالایی برخوردار بوده و غیر قابل احتراق است.

اما با وجود مزایای فوم بتن ذکر شده برای کف بتن ساختمان طبیعتا به دلیل روش ساخت آن و همچنین مصالح به کار رفته در تولید بتن، می توان گفت مهمترین معایب این نوع بتن، مقاومت مکانیکی آن است که با توجه به اینکه در ساختار بتن معمولی رابطه مستقیمی بین دانه های ماسه سنگ و سیمان وجود دارد توانایی تحمل فشارهای محیطی و فشار بیشتر است اما در بتن فوم به دلیل این که این تماس غیرمستقیم و با وجود حباب هوا طول می کشد؛ مقاومت مکانیکی و کششی آن کاهش می یابد.

مزایای فوم پروتئینه در برابر فوم شیمیایی

بسیاری از فوم های مبتنی بر مواد شیمیایی به دلیل استفاده از مواد اولیه نامناسب، مقاومت نهایی بتن را کاهش می دهند .به طور کلی فوم پروتئینی به دلیل سازگاری بهتر با بتن و ایجاد حباب های ریز و جمع و جور از استحکام نهایی بهتر و همچنین تنظیم سریعتر و سرعت خشک شدن بیشتر برخوردار است.بر این اساس، تولید کنندگان برجسته اروپایی هنوز علاقه مند به ارائه فوم های پروتئینی هستند.

فوم های پروتئین رنگ قهوه ای تیره دارند و با هیدرولیز ترکیبات پروتئین تولید می شوند متاسفانه مشاهده می شود که برخی از فروشندگان با اظافه کردن رنگ به کف های شیمیایی آن را به عنوان فوم پروتئینی معرفی کرده یا فوم هایی به نام کف شیمیایی و فوم پروتئین را معرفی می کنند که عملا در بازار عرضه می شوند.

این کف های شیمیایی معمول هستند که با کمی دقت می توان آنها را متوجه شد. کف های شیمیایی معمولا بی رنگ و یا واضح هستند و اگر مقداری کف مواد شیمیایی را روی دستان خود بمالید صابون و کف لغزنده دقیقا مانند مایع صابون شکل می گیرد اما کف های پروتئینی لغزنده نیستند و بعد از شستن با آب تمیز نمی شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همافوم بتن مراجعه فرمایید.

 

مزایای فوم بتن

حسینی بازدید : 34 یکشنبه 18 آبان 1399 نظرات (0)

چگونگی مراحل ساخت مایع فوم بتن

در مرحله اول می خواهیم نحوه ساخت مایع فوم بتن را مورد بررسی قرار دهیم و در این خصوص  لورامید یکی از واسطه های صنایع شوینده است که در ضخامت کف مایع نقش ضخیم کننده و تثبیت کننده ایفا می کند.

برای سنتز ماده از "ككونات فنی دی اتانول آمید اسید" در حضور كاتالیزور استفاده شد در این طرح بهترین شرایط واکنش به دست می آید و اسید چرب دی اتانول آمید با استفاده از اسید چرب دی هانول آمید در اثر وجود کاتالیزور سدیم متیوکسی تولید می شود و همچنین لورامید که با نام تجاری اسید فسفریک اسید فتالیک دیو اتانول آمید است، نوعی ماده شوینده نانو است و خاصیت نرم کننده و امولسیون کننده ای دارد.

این یک سورفاکتانت غیر یونی با کف و مقاومت ویسکوزیته حتی در غلظت الکترولیت پایین است، یکی از ویژگی های منحصر به فرد، رنگ پایین آن ، بوی متیل استر و متانول نیست و در شیمی ، بتائین به هر ترکیب شیمیایی خنثی اطلاق می شود که شامل دو گروه کاربردی است:

یک گروه کاتیونی دارای بار مثبت و فاقد اتم هیدروژن و یک گروه کارکردی با بار منفی که ممکن است در مجاورت گروه کاتیونی نباشد.

 

مایع فوم بتن

روش مصرف مایع فوم بتن

در تولید بتن سبک، یکی از مهم ترین پارامترها استفاده از بتن کف مناسب با کیفیت بودن آن است، بعد از رقیق کردن با مقدار مشخصی از آب، فوم بتن با هوا مخلوط می شود و کف بسیار محکمی ایجاد می کند.

حباب های کف تولید شده باید از مقاومت مناسبی برخوردار بوده و در برابر نیروهای فیزیکی و شیمیایی ناشی از اختلاط با بتن و تخلیه در قالب، پایدار بمانند و سپس تا تنظیم اولیه بتن باقی بمانند.

نکته مهم در انتخاب کف مناسب، سازگاری مایع کف بتن با سیمان و بتن است و به طور کلی فوم ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند: فوم پروتئینی و فوم شیمیایی. البته اسامی دیگر آن ها مانند فوم نباتی، نانو فوم، پلیمر فوم و ... تنها عناوین تجاری برای بازاریابی هستند و بیشتر این مواد شامل کف های معمولی شیمیایی هستند.

انواع مایع فوم بتن

فوم پروتئینه

این یک سورفاکتانت طبیعی است که بر اساس پروتئین حیوانات ساخته شده است، این ماده کم حجم تر و کف دار است ولی پایدارتر از مواد دیگر است.

از آنجا که این مواد از پایداری طبیعی بسیار بالایی برخوردار هست بیشتر آن ها در تولید بلوک های clc مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل اینکه خاصیت کف آنها کمتر است از نظر اقتصادی مناسب نیستند و استفاده آن ها در تولید بتن کف تقریبا منسوخ است، پایداری طبیعی آن ها بسیار زیاد است اما بیشتر در تولید بلوک های clc استفاده می شود و از آنجا که خواص کف آن کمتر است مقرون به صرفه نیست و کاربرد آن در تولید بتن کف تقریبا منسوخ است.

مهم ترین مزیت فوم های پروتئینی، پایداری حباب های ایجاد شده است. این مزیت به فوم کمک می کند تا حباب را تا زمانی که تنظیم سیمان ادامه داشته باشد حفظ نکند (در بعضی از فوم ها مدت زمان تنظیم سیمان طولانی تر است و باعث می شود حباب شکسته شود). این خاصیت باعث شده است تا از این مایع فوم بتن بیشتر در تولید بلوک های سیمانی سبک استفاده شود.

فوم شیمیایی

این فوم برخلاف فوم پروتئین سورفکتانت مصنوعی، مبتنی بر مواد شیمیایی است، این ماده از نظر حجم و کف بسیار بیشتر است اما از نظر پایداری کمتر است زیرا این مواد از قدرت کف بالایی و مصرف کم برخوردار هستند و از نظر اقتصادی بیشتر توسط افرادی که در این صنعت فعال هستند ترجیح داده می شود.

فوم شیمیایی که انواع زیادی با فرمول های متنوعی دارد، می تواند به عنوان پرکاربرد ترین مایع تولید بتن فوم در نظر گرفته شود و با توجه به تنوع فراوان محصولات شیمیایی و امکان ایجاد ترکیبات مختلف، شرکت های تولید کننده مایع بتن فوم نیز مدل های مختلفی از مایع فوم بتن را به بازار عرضه کرده اند که هرکدام از آن ها نیز دارای نقاط قوت و ضعف هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همافوم بتن مراجعه فرمایید.

 

مایع فوم بتن

حسینی بازدید : 29 یکشنبه 18 آبان 1399 نظرات (0)

معمولا در ساختمان ها پس از پایان اجرای اسکلت و دیواره چینی و همچنین تاسیسات، اجرای کف سازی از طریق روش های مختلفی صورت می گیرد.از مهم ترین اهداف کف سازی ایجاد فضای مناسب برای نصب تسهیلات برای عبور از کف، ایجاد یک سطح صاف و مناسب برای کف سازی، ایجاد لایه ای از عایق صوتی و گرما و در آخر شیب است.

از کف صنعتی یا معدنی در کف سازی ساختمان ها به بهترین حالت استفاده می شود و در بعضی از پروژه ها این مواد با نخاله های ساختمانی، خاک یا هر نوع ماده دیگر ممکن جایگزین می شوند که هیچ کدام از موارد گفته شده جایگزین مناسبی برای مقاومت فوم بتن نیست و این ماده بهترین شکل ممکن را در کف سازی ساختمان ها ایجاد می کند.

 

مقاومت فوم بتن

میزان مقاومت فوم بتن

بطور کلی محصولات بتنی از سه نوع مختلف سنگدانه، آب و سیمان تشکیل شده است و میزان استفاده هر یک از این مواد با توجه به نوع بتن مورد نیاز تعیین می شود و همچنین سیمان در بتن مرطوب نقش اتصال دارد و در بتن سخت حدود نیمی از مقاومت فشاری بتن را با نگه داشتن سنگدانه ها در کنار هم فراهم می سازد.

این مصالح همچنین در بتن مرطوب نقش عمده ای دارند و در بتن های سخت وظیفه فراهم سازی نیمی از مقاومت فشاری را نقش ایفا می کنند، آب وظیفه ایجاد سیال در فرآیند ساخت بتن را بر عهده دارد و در طی فرآیند هیدراتاسیون بتن با یک واکنش شیمیایی، سیمان به ماده سخت تبدیل می شود به طوری که سنگدانه ها توسط یک ماتریس سیمان در کنار هم قرار می گیرند. بنابراین مقاومت بتن فوم، همانطور که در قسمت اول نیز توضیح داده شد نوعی از بتن است که در آن از یک کف پایدار به جای سنگدانه ها برای دادن حجم به بتن مورد استفاده قرار می گیرد.

مقایسه فوم شیمیایی با فوم پروتئینه از نظر مقاومت

در بررسی اینکه تفاوت های موجود را در بین فوم شیمیایی با فوم پروتئینه را در نظر داشته باشیم باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که هر دونوع از مقاومت فوم بتن تفاوت زیادی از هم ندارند و در بررسی آن ها خواهید دید که کف هایی که از طریق فوم شیمیایی ساخته می شوند در مقابل کف هایی که از طریق مقاومت فوم بتن پروتئینه ساخته شده اند از این خاصیت خشک و سبکی را به همراه ندارند.

در حقیقت اثری منفی بر روی آن ها جای نمی گذارند زیرا باعث پایداری بیشتر مقاومت فوم بتن نیز می شوند و با بیانی دیگر می توان این موارد گفته شده را نیز در نظر گرفت که با توجه به این امر که هر دوی آن ها از مشخصات مختلف فزیکی و شیمیایی که در اختیار دارند تفاوت هایی از جمله میزان شکست فوم، رسوب مصالح، شناوری کف، افت یا ارتقاء مقاومت فشاری و ... را به خواهد داشت.

مقاومت فوم بتن

حسینی بازدید : 26 سه شنبه 06 آبان 1399 نظرات (0)

ابتدا اجازه دهید توضیح مختصری در مورد کاربرد لوله های گاز ارائه دهیم. حتما شما نیز تا به حال انواع لوله ی گاز با جنس های متفاوت و قطر های مختلف را مشاهده کرده اید، اکنون وقت ان است که با انواع لوله ی گاز و کاربرد آن ها آشنا شویم. لوله گاز چه کاری انجام میدهد؟ گاز را از قسمت انتقال به ایستگاه های تقلیل فشار انتقال می دهد و سپس تبادل گاز بین ایستگاه ها و در نهایت توزیع گاز به محل های مورد استفاده انجام می گیرد.

انواع لوله گازی

لوله های گاز را میتوان در چندین دسته بندی متفاوت جای داد؛

اگر بخواهیم از لحاظ توزیع آن ها را دسته بندی کنیم باید آن ها را در دو گروه خطوط لوله ی تغذیه و خطوط لوله شبکه توزیع قرار دهیم. لوله های تغذیه، گاز را از ایستگاه های کاهش دهنده فشار گاز به داخل شهر ها انتقال می دهند و خطوط توزیع نیز وظیفه ی بردن گاز به لوله های شهری و منازل را به کمک لوله های توزیع بر عهده دارند.

از نظر جنس نیز میتوان لوله گاز را به چند دسته مختلف ازجمله: لوله های فولادی حفاظت نشده یا حفاظت شده، پلی اتیلنی، مسی، چدنی، آهنی تقسیم کرد.

لوله های گاز به دو شکل قرار داده میشوند: روی زمین یا زیر زمین؛ که هر کدام خصوصیات خاصی دارند.

استفاده از هر کدام از لوله های یاد شده باتوجه به نوع و مشخصات خاک، ظرفیت لوله ها، طراحی، مشخصات محیط قرار گیری لوله و … مختلف است.

انواع لوله api

لوله api به دو دسته ی درز دار و بدون درز تقسیم بندی میشوند. در ادامه تفاوت این دودسته را بررسی میکنیم و در مورد قیمت آن ها نیز توضیحاتی را ارائه میکنیم.

لوله درز دار یا درز مستقیم: این لوله ها که به نام لوله ی تو کار نیز شناخته میشوند، برای انتقال نفت و گاز در خطوط طولانی و در صنعت کشتی سازی استفاده می شوند.

برای تعیین میزان مقاومت شیمیایی و تحمل فشار و قدرت، روی این لوله ها چندین مرحله آزمایش انجام می شود و میزان استحکام آن ها را ازمایش میکنند. لوله های درز مستقیم توانایی انتقال حجم زیادی از گاز در مدت زمان کم را دارند.

از مهم ترین فاکتور هایی که باید در تست این لوله ها به آن توجه شود جوشکاری و جوش پذیری است. برای جوش کردن لوله ها به کمک غلتک های مخصوص، ورقه ها را گرد میکنند و سپس با انجام روش های خاص آن ها را به هم متصل میکنند.

چندین روش جوشکاری شامل: جوشکاری مقاومت الکتریکی، جوشکاری پیوسته، جوشکاری ذوبی، جوشکاری قوسی زیر پودری دو طرفه روی لوله ها انجام می شود که با بستن درز ها لوله ها را به شکل استوانه در می آورند.

لوله api مقاومت و چقرمگی بالای شکست دارند، طول نسبی آن ها نیز بالاست اما دمای انتقال شکست نرم به شکست ترد پایینی دارند.

خرید لوله api به خاطر قیمت مناسب، کاربرد و مقاومت آن ها در خطوط طولانی انتقال گاز و نفت مورد استفاده قرار میگیرند.

لوله بدون درز( مانیسمان): این لوله ها به صورت یکپارچه ساخته میشوند و به خاطر اینکه درز جوش روی آن ها وجود ندارد مقاومت بالاتری دارند.

برای ساخت این لوله ها از مواد اولیه متفاوتی نسبت به لوله های درز مستقیم استفاده میشود، این جنس کیفیت و مقاومت بالاتری دارند، شمش های فولادی را با کمک حرارت و کشش و عبور از غلطک و نیروی گریز از مرکز به لوله های مستحکم بدون درز تبدیل میکنند. برروی این لوله ها نمیتوان هیچ نوع جوشی انجام داد و علاوه بر این فشار بیشتر به آن ها آسیب نمی زند.

لوله های بدون درز با قطر کم تولید میشوند زیرا تولید با قطر بالاتر کار مشکلی است و هزینه های سرسام آوری را به دنبال خواهد داشت. به دلیل نوسانات قیمت لوله ها نمی توان قیمت مشخصی را برای آن ها در نظر گرفت اما به طور کلی قیمت این نوع لوله ها بیشتر از لوله ی درز مستقیم است.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت استیل سرا مراجعه فرمایید.

حسینی بازدید : 34 سه شنبه 29 مهر 1399 نظرات (0)

 لوله آتش نشانی چیست؟

لوله آتش نشانی به لوله هایی گفته می شود که به هنگام ساخت و ساز و بنایی یک سازه، در کنار دیگر لوله ها قرار می گیرد. خرید لوله آتش نشانی از این جهت نفع دارد که سنسور های هوشمند مربوط به این لوله ها، در صورت حس هرگونه حادثه ی آتش سوزی یا وجود دود، به صورت خودکار و اتوماتیک به آب پاشی و خاموش کردن آتش می پردازد و از وقوع بسیاری از حوادث خسارت زا جلوگیری می نماید.

این روش، روشی اثبات شده است و در بسیار از مکان ها در زمان وقوع حادثه از خسارت های بسیاری جلوگیری کرده است. به طور مثال، ساختمان هایی که در کشور انگلستان از این سیستم بهره مند شده اند تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر مرگ یا خسارت شدید ناشی از آتش سوزی نداده اند. این سیستم ها قابلیت خاموش کردن حداقل 80% حریق را دارند. به همین دلیل متخصصان برای بسیاری از ساختمان ها، خرید لوله آتش نشانی را پیشنهاد می کنند.

نکات مهم در حین خرید لوله آتش نشانی

برای جوش دادن این لوله ها در سیستم آتش نشانی ساختمان، به یک جوشکار حرفه ای نیاز است. بهتر است در هنگام خرید، به این موضوع حتما توجه کنید.

همچنین بهتر است برای امنیت خود هزینه ی بیشتری کنید و از خرید این مدل با جنس فولاد سیاه خودداری کنید. برای جلوگیری از پیش آمدن هرگونه مشکلی، حتما با معمار و یا لوله کش های حرفه ای مشورت کنید و از تجربیات فروشنده ای که خرید را با او انجام داده اید استفاده کنید.

لوله آتش نشانی

روش های خرید لوله آتش نشانی

با توجه به اهمیت نصب درست این سیستم، نیاز است تا با جستجو و دقت زیاد به خرید این مدل از لوله پرداخته شود. با یک جستجوی بسیار ساده در اینترنت مشاهده خواهید کرد که فروشنده ها و سایت های بسیاری در حال حاضر می توانند شما را در خرید این لوله یاری کنند.

عوامل موثر در خرید لوله گلخانه ای

عوامل بسیار زیادی وجود دارد که هنگام خرید لوله باید به آن توجه کرد و البته این به شرکتی که برای خرید لوله به آن مراجعه می­کنید هم وابسته و شرکتی مانند استیل سرای از اعتبار و تجربه­ ی کافی در این زمینه برخوردار است.

از عوامل دیگری که می بایست  برای خرید این مدل از لوله به آن توجه کرد پوشش لوله­ ها است که معمولا در اطراف لوله­ کشیده می­شود.

از فیلتر یا صافی هم می­ شود استفاده کرد که از این مورد معمولا برای جلوگیری از ورود ذرّات به داخل لوله­ ها استفاده می­ شود.

مورد دیگری که می­ شود به آن اشاره کرد، احاطه کننده یا آبکش است. در خرید این لوله باید به مورد پوشش آن خیلی توجه کرد مخصوصاً در خاک­های ناپیدار که استفاده از پوشش بسیار ضروری است.

نکات مهم در حین خرید

شرکت استیل سرای تأمین کننده انواع لوله است و شما می­توانید برای خرید این مدل از لوله ها با شرکت ما تماس بگیرید. برای سفارش و خرید لوله گلخانه ای باید به نکات مختلفی مانند سایز لوله مورد نظر، اندازه لوله مورد نظر و نکته­ای که خیلی اهمیّت دارد این است که باید به نوع لوله ­ای که قصد سفارش آن را دارید هم توّجه بفرمایید. زیرا؛ کارکرد هر لوله­ای برای امور و کارهای مختلف طبیعتاً متفاوت است که بدین منظور می­توانید از نظر مشاوران شرکت استیل سرای استفاده کنید تا بهترین انتخاب را انجام بدهید.

لوله گلخانه ای

 

 

مراکز خرید مهم حضوری و آنلاین لوله های آتش نشانی و گلخانه ای

بهترین راه برای خرید مناسب، جستجو در سایت ها و شرکت های مختلف است. بهترین فروشنده های لوله های آتش نشانی و گلخانه ای، دارای تخصص و قیمت های مناسب هستند. با  پیشرفت فضای مجازی و گسترده تر شدن ارتباطات در زمان حال،  شرکت ها زیادی  از جمله شرکت استیل سرای با فراهم کردن امکان خرید اینترنتی، لوله های مورد نیاز شما را به سراسر کشور ارسال می کنند.

بهره بردن از حضور متخصصان و افراد باتجربه در این زمینه از مهم ترین نکاتی است که شما باید به هنگام خرید لوله آتش نشانی به آن توجه نشان دهید.

حسینی بازدید : 38 سه شنبه 29 مهر 1399 نظرات (0)

خرید انواع لوله مانیسمان

قبل از خرید لوله مانسیمان باید به  تفاوت های  بسیار زیاد آن با دیگر انواع لوله توجه کرد. لوله مانسیمان با استفاده  از شمش هایی از جنس  فلز مانند (فولادی، استیل  و…) ساخته می شود. رویه تولید آن به شکلی است که محصول نهایی آن یک تکه است و آن را  جوش نمی دهند.

این برتری بزرگی  برای لوله مانسیمان می باشد  و می شود کاربردهای بسیار زیادی در صنعت داشته باشد. علاوه بر این، در خرید لوله مانیسمان  باید بدانید که این لوله های یک تکه بنا به تقاضای مشتری برش داده می شوند. در نتیجه  باید ابعاد مورد نیاز خود را به صورت دقیق بدانید.

خرید لوله مانیسمان و انتخاب انواع آن بر اساس احتیاجات صنعتی شکل  می گیرد. در بعضی از صنایع،  نیاز به لوله هایی با ضخامت بالا می باشد و در بعضی از آن ها ضخامت کم تر کافی می باشد.

لوله های ضخیم تر اکثرا با عنوان لوله ها سنگین و فوق سنگین شناخته می شوند که در موارد خاص مورد احتیاج هستند. برای یگر مصارف لوله های با ضخامت کمتر که از نظر وزنی در رده استاندارد قرار دارند، کارآیی خواهند داشت.

عوامل موثر در خرید لوله مانیسمان

این که لوله تولید کجاست، در خرید آن مهم است. در حال حاضر لوله های مانیسمان در کشورهای چین، ایران، روسیه، هند، ایتالیا و آلمان تولید می شوند.

لوله های چینی در بازار موجودند که باید کیفیت سنجی و بعد خریداری شوند. برخی لوله ها نیز از کشورهای صنعتی پیشرفته می آیند که معمولا کیفیت تضمین شده ای دارند.

البته در اجناس چینی نیز باید به درجه بندی ها دقت کرد. شاید بتوان خرید لوله مانیسمان را با قیمتی به صرفه تر انجام داد و از نظر کیفی نیز چندان متحمل ضرر نشد.

میزان تقاضا و خرید این لوله برای صنایع گوناگون متفاوت است اما با شناخت این لوله و مزایایی که نسبت به لوله های درزدار دارد، روز به روز بر میزان این تقاضا افزوده می شود.

لوله مانیسمان

نکات مهم در هنگام خرید

شاید در خرید لوله مانیسمان قیمت بالاتر آن ها نسبت به سایر لوله ها شما را به خرید آن ها بی رغبت کند اما باید بدانید این لوله ها دوام و استحکام بیشتری دارند.

در برخی صنایع نمی توان از لوله هایی به جز این لوله ها استفاده نمود زیرا سایر لوله ها تا این حد تحمل فشار را ندارند.

این است که سبب می شود خرید لوله مانسیمان ظاهرا برای شما گران تر تمام شود اما فراموش نکنید که این لوله ها مدت ها در خطوط انتقال کار خواهند کرد بی آن که نیاز به تعویض یا گرفتن نشتی داشته باشند.

عوامل تاثیر گذار بر خرید لوله گالوانیزه

در خرید این مدل از لوله عوامل متعددی می‌تواند تاثیر داشته باشند. از آنجا که این لوله‌ها به دلیل گران‌تر بودن و کاربرد آن‌ها در صنایع سنگین مورد توجه هر سازمان و کارخانه‌ای قرار نمی‌گیرند، بنابراین کارایی آن‌ها اختصاصی‌تر خواهد شد.

هر فرد یا شرکتی که بخواهد از این لوله‌ها استفاده کند باید توجه داشته باشد که آیا از خرید این لوله قصد دارد به صورت طولانی مدت استفاده کند یا کوتاه مدت؟ آیا از این لوله‌ها برای انتقال گازها استفاده می‌شود یا برای عبور جریان سیال مایعات؟ چه ضخامتی برای انتقالی که مد نظر خریدار است، مناسب می‌باشد؟ محل مورد استفاده‌ی این لوله‌ها چگونه است؟

آیا خرید لوله گالوانیزه آهنی مناسب است یا فولادی؟ چه مشخصات سایز و اندازه‌ای برای لوله گالوانیزه در مکان مورد نظر متناسب می‌باشد؟ پرسیدن این سوالات هنگام خرید  بسیار حائز اهمیت خواهد بود و جواب آن‌ها به افراد و شرکت‌ها و کارخانه‌ها نیز کمک می‌کند تا لوله ی مورد نظر خود را از شرکت‌ها و کارخانه‌های عرضه کننده تهیه کنند.

لوله گالوانیزه

همچنین شما عزیزان و فعالان حوزه صنعت می توانید به کمک کارشناسان این حوزه، اطلاعات مورد نیاز خود را  در رابطه  با  خرید این لوله دریافت نمایید. استیل سرای از جمله  مجموعه هایی است که عرضه  کننده انواع لوله می باشد و می توانید برای کسب اطلاعات مناسب جهت خرید انواع لوله به آن مراجعه نمایید.

حسینی بازدید : 36 دوشنبه 14 مهر 1399 نظرات (0)

در این مقاله میخواهیم با مراحل تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی آشنا شویم.

مراحل تولید سوسیس فروشگاهی

برای تهیه ی سوسیس فروشگاهی باید مراحلی طی شود و در طی این فرایند باید کلیه ی اصول و مراحل بهداشتی رعایت شود.چرا که توجه به اصول بهداشتی در هنگام تهیه ی این فرآیندها امری ضروری است.

در قدم اول شستشوی گوشت قرمز یا مرغ ها انجام می شود و استخوان ها و پوست و ضایعات آنها جدا میشود.

 

در مرحله ی بعد گوشتها آماده ی چرخ کردن میشوند اما قبل از آن غضروف ها را جدا میکنند و سپس به چرخ گوشت منتقل می شوند.

به گوشتهای چرخ شده ادویه های مخصوص و آرد، نشاسته، شیر خشک، نمک، آرد، فسفات، سیر، پیاز، آرد نیز اضافه میشود و همه ی مواد وارد دستگاه کاتر یا مخلوط کن میشود و با هم به خوبی ترکیب می شوند.

بخاطر گرمایی که دستگاه حین کار ایجاد میکند ممکن است خمیر شل شود برای رفع این مشکل همراه با ترکیب مورد نظر قطعه های یخ نیز مدام اضافه میشود تا خمیر شکل منسجم خود را حفظ کند.

خمیر آماده شده توسط دستگاه پر کن وارد پوشش های مخصوص سوسیس می شود.

سوسیس ها برای پخت مختصر به دستگاه پخت با بخار منتقل میشوند و در بعضی موارد نیز بر حسب سلیقه مشتریان به سوسیس ها طعم دود نیز داده میشود.

مرحله ی آخر تولید سوسیس فروشگاهی، منتقل کردن سوسیس ها پس از خنک شدن به سردخانه است.

برای حفظ کیفیت سوسیس ها و جلوگیری از فاسد شدن، آن ها را در سردخانه نگهداری میکنند و بر اساس میزان تقاضا به بازار عرضه میشوند.

 

 

تولید سوسیس فروشگاهی

 

دستگاه های مورد نیاز برای تهیه ی سوسیس فروشگاهی

 

 

برای تهیه ی سوسیس های فروشگاهی از دستگاه هایی مثل دستگاه چرخ گوشت ، جداساز و میکسر استفاده می کنند که هر کدام عملکرد مخصوص به خود را دارد.

 

مراحل تولید کالباس فروشگاهی

 

برای تهیه ی کالباس فروشگاهی هم همانند سوسیس فروشگاهی باید مراحلی طی شود که در واقع این مراحل تا حدودی مشترک است.

در ابتدا گوشت قرمز یا مرغ که معمولا در کشتارگاه ها و به روش اسلامی و بهداشتی ذبح میشوند را با نمک ترکیب میکنند. 

 

نمک هم برای نگهداری از کالباس است و هم برای مزه دار کردن آن. سپس ادویه های مثل پودر پیاز و سیر، فلفل، رازیانه، دانه خردل، شیر خشک، آرد، نشاسته، پروتئین سویا و ویتامین ها به ترکیب اضافه می شود در بعضی از کالباس ها از پسته و قارچ پنیر نیز استفاده می شود.

نیترات ها نیز که خاصیت ضد باکتریایی دارند و به عنوان نگهدارنده، عمل آورنده  آنتی اکسیدان استفاده می شود که معمولا رنگ صورتی کالباس به خاطر وجود نیترات است. همه ی این ترکیبات را به وسیله همزن های بزرگ و صنعتی یک دست و مخلوط می کنند.

 

برای این که تشخیص دهیم کالباس با کیفیت دارای چه ویژگی های است لازم است که این موارد را در نظر بگیریم: 

بسیار مهم است که بسته بندی کالباس تولید شده براق، سالم و بدون حباب باشد.

 

تولید کالباس فروشگاهی با گوشت بی کیفیت باعث می شود که حجم کالباس پس از پخت کاهش یابد و چروک شود.

درصد استفاده از گوشت بیشتر در تولید کالباس فروشگاهی سبب افزایش کیفیت آن می شود.

وجود لکه های سبز و تیره یعنی بی کیفیت بودن این محصول.

کالباس نباید دارای گلوتن باشد. یعنی از خرده نان و پودر سیب زمینی و برنج در تولید آن استفاده نشده باشد. زیرا استفاده از این ماده در تولید کالباس ممکن است ایجاد حساسیت کند.

در مصرف کالباس و سوسیس زیاده روی نکنید زیرا استفاده بیش از 2 بار در هفته از این مواد غذایی باعث بروز بیماری خواهد شد.

 

تولید کالباس فروشگاهی

 

 

 

حسینی بازدید : 34 سه شنبه 08 مهر 1399 نظرات (0)

در این مقاله میخواهیم به کلیت قیمت لوله های گالوانیزه،آتش نشانی و گلخانه ای بپردازیم  وهرکدام را مورد ارزیابی قرار دهیم.

قیمت لوله گالوانیزه

همانطور که میدانیم این لوله ها به علت متریال به کار رفته در آن ها و جنس لوله ها و ورقه های گالوانیزه قیمت های بالایی نسبت به سایر لوله ها دارند.قیمت لوله گالوانیزه توسط کارخانه‌ها و شرکت‌های فروش به صورت قیمت‌های متغیر روزانه، هفتگی و گاه ماهانه تعیین و اعلام می‌شود

قیمت لوله گالوانیزه در بازار جهانی نیز با وجود نوسان‌های ناگهانی دارای ثبات نسبتی است.

لوله های گالوانیزه در واقع به علت مواد اولیه و ناخالصی که دارند هزینه‌ی تولید بیشتری را نسبت به دیگر لوله‌ها دارند.

معمولا برای قیمت لوله گالوانیزه نرخ مصوبی وجود ندارد اما رنج قیمت این لوله‌ها بیشتر اوقات  ثابت و در صورت افزایش بیش از حد تورم دچار نوسان قیمتی شدیدی می‌شوند. 

قیمت لوله گالوانیزه

 

 

قیمت لوله آتش نشانی

همان طور که می دانیم این لوله هاجزو محبوب ترین تجهیزات و سیستم های ایمنی هستند که قیمت نسبتا معقول تری را نسبت به سایر لوله ها دارند.

باید بدانیم که با توجه به شرایط بازار و تورم نمی توان به صورت قطع قیمت لوله آتش نشانی را مشخص کرد.عوامل مختلفی بر قیمت لوله آتش نشانی تاثیر می گذارد که می توان به ضخامت،جنس و نوع لوله اشاره کرد.

بهترین جنس موجود در بازار برای به کار بردن در سیستم های اتوماتیک آتش نشانی، فولاد گالوانیزه است که خود دارای روکش و لایه ی محافظی است که عمر لوله ها را بالا تر می برد و سرعت خورده شدن آهن را کند می کند.

 

 

قیمت لوله آتش نشانی

 

 

 

قیمت لوله گلخانه ای

لوله گلخانه ای یکی از پر طرفدارترین لوله های موجود در بازار است این لوله ها  شامل لوله گلخانه ای سبک،لوله گلخانه ای کشاورزی،لوله گلخانه ای صنعتی،لوله گلخانه ای سنگین و... است که هر کدام قیمت های متفاوتی دارند چرا که کارکرد و نحوه ی عملکرد هر کدام متفاوت است.

از آنجایی که یکی از مهم ترین مشکلات در دنیای امروزه به خصوص برای کشورمان تحریم و مشکلات ارزی است بنابراین صادرات و واردات لوله گلخانه ای مانند دیگر محصولات با سختی­ هایی همراه است.

 

امروزه همه ی محیط های گلخانه ای به لوله های گلخانه ای احتیاج دارند و برای رسیدگی به محیط های بزرگ باید از لوله های گلخانه ای استفاده کرد.

 

قیمت لوله گلخانه ای

 

 

 

 

حسینی بازدید : 31 سه شنبه 08 مهر 1399 نظرات (0)

در این مقاله به اطلاعات کلی راجب قیمت لوله مانیسمان،لوله گازی و لوله api خواهیم پرداخت.

قیمت لوله مانیسمان

همانطور که می دانیم قیمت لوله مانیسمان بر اساس عوامل مختلفی متفاوت است.این مدل از لوله کاربرد های فراوانی در صنایعی مثل نفت و گاز و...دارد.

قیمت ماده اولیه برای ساخت لوله مانیسمان فولاد است. در کنار آن باید هزینه استهلاک تجهیزات، سوخت و انرژی مصرفی برای تولید، هزینه های محل تولید و نیروی کار را در نظر گرفت.

نکته مهم دیگر در تعیین قیمت لوله مانیسمان، وارداتی بودن یا تولید داخل بودن آن است. این که لوله مانیسمان محصول کدام کشور است، با چه کیفیت و مواد اولیه ای ساخته شده و چه تجهیزات و تکنولوژی ای در ساخت آن به کار رفته است، همه ی این موارد بر قیمت لوله مانیسمان اثر می گذارد.

قیمت لوله مانیسمان


قیمت لوله گازی

در ابتدا برای تعریف لوله گازی می توان گفت لوله ­های گازی، لوله های فولادی یا پلی اتیلن در خطوط انتقال گاز هستند. که موارد مصرفی زیادی مثل ؛ ساختمان­ های مسکونی، سوله ­های صنعتی، نیروگاه­ ها، پالایشگاه­ ها ، پتروشیمی ­هاو... را شامل می شوند.

لوله های گاز تا حد امکان باید بر روی کار نصب شود.

این مدل از لوله ها صادرات و واردات می شوند که برخی از کشورها مانند عراق، ترکیه، قطر، گرجستان، ارمنستان، ترکمنستان، کویت، عمان، افغانستان، پاکستان، قبرس شمالی، سوریه و کشورهای دیگر به خارج از کشور لوله ی گازی صادر می کنند.

از جمله عوامل تاثیر گذار بر قیمت لوله گازی مقاومت لوله ها است.قیمت لوله گازی که مقاومت بالاتری داردبه طور حتم بیشتر است.

قیمت لوله گازی به دو صورت توکار و روکار در میزان قیمت تأثیر گذار است. مسئله دیگری که باید مدّ نظر قرار داد، متراژ و قطر لوله­­ای می­­باشد که انتخاب کرده اید.

 

قیمت لوله گازی

 قیمت لوله api

همان طور که می دانیم قیمت لوله api در برابر قیمت دیگر لوله ها بسیار به صرفه تر است.با توجه به کارایی مهم این لوله‌ها و اهمیتی که در توزیع گاز شهری دارند، قیمت لوله api تعیین می‌شود.

از آنجا که این لوله‌ها عمدتا در مکان‌هایی مانند منازل و شهرک‌های مسکونی، پالایشگاه‌ها، سوله‌های صنعتی، صنایع پتروشیمی و گاز رسانی کاربرد دارند و مورد استفاده قرار می‌گیرند، قیمت لوله api برای خریداران و استفاده کنندگان این لوله‌ها در مواردی که گفته شد، حائز اهمیت است.در برخی موارد قیمت این مدل از لوله از دلار هم بیشتر است.

فاکتور های زیادی برای تعیین قیمت لوله apiدر نظر گرفته شده است که قیمت این لوله در مقایسه با لوله مانیسمان و هزینه ی نگهداری لوله کمتر است.

قیمت لوله api

 

 

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 37
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 58
  • بازدید ماه : 228
  • بازدید سال : 1,197
  • بازدید کلی : 4,279