loading...
وبلاگ
حسینی بازدید : 34 یکشنبه 18 آبان 1399 نظرات (0)

فوم بتن یک پوشش جدید برای مصارف مختلفی است که امروزه بیشترین کاربرد را در ساختمان ها بر عهده دارد که از عایق حرارتی مناسبی همراه است و همچنین از مقاومت و کیفیت بهتری نسبت به بتن معمولی برخوردار است.در حین مخلوط شدن با آب در دستگاه مخصوص با سرعت بالا، عامل کف ساز حباب های هوا را تولید می کند و می توان از مزایای فوم بتن در ساختمان خود استفاده کرد.

مزایای اقتصادی فوم بتن

وزن ساختمانی که از بتن فوم استفاده می کند در مقایسه با وزن ساختمانی که از بتن معمولی ساخته شده است می تواند حدود 35 درصد کاهش یابد که با استفاده از تجربه و دقت بیشتر در طراحی و استفاده بهینه از فوم بتن می توان وزن آن را تا 50٪ کاهش داد.

در نتیجه با کاهش وزن ساختمان، نصف بار کاهش می یابد که از این طریق با کاهش بار ساختمان، کاهش ساختار سازه، ابعاد پایه و کاهش آرماتور مورد استفاده برای فنداسیون را خواهیم داشت و در نتیجه زمان اجرای پروژه کوتاه تر خواهد شد.

وزن سبک بتن امکان پمپاژ این بتن را به راحتی در طبقات بالاتر امکان پذیر می کند و در نتیجه موجب صرفه جویی در هزینه ها می شود، در حین استفاده از ساختمان و بهره برداری به دلیل عایق بندی حرارتی مناسب از بتن، پس انداز قابل توجهی در هزینه های مصرف انرژی (خنک کننده و گرمایش ساختمان) حاصل می شود و کاهش قابل توجهی در مصرف منابع ملی خواهیم داشت.

 

مزایای فوم بتن

بررسی مزایا و معایب در انواع مختلف فوم بتن

ایمنی سازه: این شامل توانایی کف بتن در مقاومت در برابر آسیب و محافظت ساکنان در برابر آتش، باد، زلزله و سیل است در میان این ها، مقاومت ذاتی فوم بتن در برابر باد های شدید، از جمله طوفان و گردباد از اهمیت بیشتری برخوردار است.

آسایش: اگرچه تا حدودی غیر معمول است، راحتی با موارد مهمی از جمله عایق در مقابل انتقال حرارت از دیوارها و سقف در خانه و راحتی یا ویژگی های صدا در خانه همراه است اما ساخت فوم بتن باعث کاهش صدا در مقایسه با روش های معمول ساخت خانه می شود و همچنین در مقابل انتقال دما عایق بندی می شود.

 

بهره وری انرژی: بهره وری انرژی به معنای حفظ توانایی زندگی در یک محیط داخلی مناسب (به عنوان مثال تهویه هوا یا گرمایش) با هزینه انرژی ماهانه کمتر است که در ساخت فوم بتن به طور کلی باعث افزایش راندمان انرژی در مقایسه با روش های استاندارد ساخت خانه می شود.

 

دوام: این عامل با توانایی ساخت و ساز یا مواد در مقابل مقاومت در برابر فرسایش، پوسیدگی، خوردگی، آلودگی به آفات و سایر اشکال تخریب همراه است که با گذشت زمان ممکن است رخ دهد. در حالی که بتن به دلیل مقاومت در برابر تخریب شناخته شده است، فوم بتن به اندازه کافی قوی و با دوام برای ساخت استاندارد ساختمان ها به همراه است.

برخی از مزایای فوم بتن مربوط به کاهش هزینه های ماهانه خانه با کاهش قبوض برق و انرژی است و با توجه به هزینه ماهانه داشتن یک خانه معمولی که در بالا توضیح داده شد ساختن خانه با فوم بتن باعث کاهش چشمگیر هزینه در ماه (به دلیل پایین آمدن هزینه های ماهانه انرژی) در مقایسه با خانه معمولی می شود.

کف بتنی در برابر نفوذ آب ، یخ زدگی و فرسایش بسیار مقاوم است. فوم بتن دارای تخلخل زیادی است که باعث ایجاد شکاف مو در سطح می شود و اگر از این ماده با ضخامت کافی استفاده شود، مقاومت آن بسیار زیاد خواهد بود.

این فوم بسیار سبک وزن است و وزن سقف و ساختار ساختمان را کاهش می دهد و هزینه های مربوط به پایه ساختمان را کاهش می دهد بنابراین علاوه بر آن وزن سبک فوم بتن آسیب های ناشی از زلزله را کاهش می دهد.

کف بتنی نوعی عایق در برابر گرما و سرما است که در استفاده از این عایق باعث کاهش هزینه های مرتبط با مصرف انرژی در ساختمان می شود و استفاده از وسایل گرمایشی و سرمایشی را کاهش می دهد بنابراین به دلیل جذب صدا نوعی عایق صوتی است که از ورود صدای اظافی در ساختمان جلوگیری می کند. این کف از مقاومت در برابر حریق بالایی برخوردار بوده و غیر قابل احتراق است.

اما با وجود مزایای فوم بتن ذکر شده برای کف بتن ساختمان طبیعتا به دلیل روش ساخت آن و همچنین مصالح به کار رفته در تولید بتن، می توان گفت مهمترین معایب این نوع بتن، مقاومت مکانیکی آن است که با توجه به اینکه در ساختار بتن معمولی رابطه مستقیمی بین دانه های ماسه سنگ و سیمان وجود دارد توانایی تحمل فشارهای محیطی و فشار بیشتر است اما در بتن فوم به دلیل این که این تماس غیرمستقیم و با وجود حباب هوا طول می کشد؛ مقاومت مکانیکی و کششی آن کاهش می یابد.

مزایای فوم پروتئینه در برابر فوم شیمیایی

بسیاری از فوم های مبتنی بر مواد شیمیایی به دلیل استفاده از مواد اولیه نامناسب، مقاومت نهایی بتن را کاهش می دهند .به طور کلی فوم پروتئینی به دلیل سازگاری بهتر با بتن و ایجاد حباب های ریز و جمع و جور از استحکام نهایی بهتر و همچنین تنظیم سریعتر و سرعت خشک شدن بیشتر برخوردار است.بر این اساس، تولید کنندگان برجسته اروپایی هنوز علاقه مند به ارائه فوم های پروتئینی هستند.

فوم های پروتئین رنگ قهوه ای تیره دارند و با هیدرولیز ترکیبات پروتئین تولید می شوند متاسفانه مشاهده می شود که برخی از فروشندگان با اظافه کردن رنگ به کف های شیمیایی آن را به عنوان فوم پروتئینی معرفی کرده یا فوم هایی به نام کف شیمیایی و فوم پروتئین را معرفی می کنند که عملا در بازار عرضه می شوند.

این کف های شیمیایی معمول هستند که با کمی دقت می توان آنها را متوجه شد. کف های شیمیایی معمولا بی رنگ و یا واضح هستند و اگر مقداری کف مواد شیمیایی را روی دستان خود بمالید صابون و کف لغزنده دقیقا مانند مایع صابون شکل می گیرد اما کف های پروتئینی لغزنده نیستند و بعد از شستن با آب تمیز نمی شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همافوم بتن مراجعه فرمایید.

 

مزایای فوم بتن

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 37
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 61
  • بازدید ماه : 231
  • بازدید سال : 1,200
  • بازدید کلی : 4,282